Profesionāla trauksmes signalizācijas uzraudzība: kas tas ir?

Kāpēc, meklējot jaunu mājas drošības sistēmu, jums būtu jāapsver profesionāla uzraudzība? Esam sagatavojuši rakstu par to, kas ir profesionāļu uzraudzība un kā tā darbojas.

 

Kas ir profesionāla īpašuma drošības uzraudzība?

Profesionālā uzraudzība ir diennakts pakalpojums, kuru nodrošina apmācītu ekspertu komanda, kas seko līdzi jūsu drošības sistēmas signāliem, kas norāda uz ārkārtas situāciju. Tos var izraisīt ielaušanās, ugunsgrēks, ūdens vai oglekļa monoksīda noplūde.

 

 

Kā darbojas profesionāla īpašuma drošības uzraudzība?

 

1. Vienmēr pamanīts trauksmes signāls

Ja mājas drošības sistēma ir aprīkota ar uzraudzības pakalpojumu, tas nozīmē, ja kaut kas notiek un tiek iedarbināta trauksme vai sensors, apsardzes uzņēmuma speciālists saņem trauksmes signālu. Pēc tā saņemšanas, nosūta mobilo ekipāžu uz jūsu īpašumu, brīdina jūs un, ja nepieciešams, nosūta atbilstošus neatliekamās palīdzības sniedzējus uz jūsu īpašumu pēc iespējas ātrāk.

 

2. Ātrs reakcijas laiks

Apsardzes uzņēmuma monitoringa centrs nodrošina visaugstāko aizsardzības pakāpi, nodrošinot ātru, profesionālu reakciju uz ielaušanos vai ugunsgrēku. Tūlītēja informēšana un reaģēšana ugunsgrēka vai tvana gāzes noplūšanas gadījumā – parasts dūmu detektors to nevar izdarīt.

 

3. Pieejamība 24/7, 365 dienas gadā

Izmantojot diennakts apsardzi, profesionāla palīdzība ir pieejama jebkurā laikā un jebkurā dienā, ja tiek iedarbināta jūsu drošības trauksme. Ielaušanās var notikt jebkurā laikā vai nedēļas dienā, tāpēc varat baudīt sirdsmieru, zinot, ka jūsu īpašums ir aizsargāts jebkurā sezonas dienā un laikā.

 

4. Īpašumam piemērotākā aizsardzība

Sertificēta apsardzes uzņēmuma uzraudzītās iekārtas ietver drošības kameras, durvju un logu sensorus, kustību detektorus, kameras, trauksmes pogu un daudz ko citu. Speciālisti var palīdzēt jums izveidot perfektu mājas drošības sistēmu aprīkojumu ar diennakts uzraudzību, kas pielāgota tieši jūsu vajadzībām.

 

5. Patiesa aizsardzība

Māju īpašnieki var uzskatīt, ka mājas aizsardzībai pietiek ar apsardzes signalizāciju, kas rada lielu troksni. Patiesībā, tāpat kā automašīnu signalizācijas, mājas signalizācijas ierīces mēdz ignorēt tuvumā esošie cilvēki, kuri pieņem, ka tā darbojas nejauši. Tāpēc ir svarīgi, ka mājokli uzrauga kāds, kas vienmēr pārliecināsies, par to, ka viss ir kārtībā.

 

Kā profesionāla uzraudzība palīdz ārkārtas situācijās?

Ja nepieciešams, apsardzes uzņēmuma speciālisti sazināsies ar vietējo ugunsdzēsības un policijas departamentu, lai sniegtu jums nepieciešamo palīdzību. Neatkarīgi no tā, vai atrodaties mājās vai citā valstī, ja atskan trauksmes signāls, uzraudzības centrs par to uzzinās un ātri rīkosies jūsu vietā.

 

Profesionāla uzraudzība vai pašuzraudzīta sistēma

Iegādājoties mājas drošības sistēmu, vissvarīgākais varētu būt lēmums par to, kurš reaģēs, kad sistēma tiks aktivizēta. Jums ir divas izvēles iespējas: profesionāla uzraudzība vai pašuzraudzīta drošības sistēma.

 

Patiesa mājas drošība ir pilnas slodzes darbs vai, precīzāk, 24/7/365 saistības

Jūs nevarat vienmēr būt blakus, lai reaģētu, ja rodas problēma. Ko darīt, ja esat dušā, darbā vai guļat? Ko darīt, ja esat atvaļinājumā, kad izceļas ugunsgrēks un jūsu mājdzīvnieks ir mājās viens? Pat, ja jūs esat vienmēr pieejams, kad atskan trauksmes signāls, vai zinātu, kā rīkoties nestandarta situācijā?

Lai gan ir noderīgi viedtālrunī saņemt brīdinājumu, ka jūsu mājā ir iedarbināts trauksmes signāls, vēl labāk ir saņemt tālruņa zvanu, ka apmācīta komanda jau ir paziņojusi glābšanas dienestiem, ka nepieciešama palīdzība.

 

Profesionālās uzraudzības sistēmas priekšrocības

Jūsu prioritāte ārkārtas situācijā ir rūpēties par sevi un cilvēkiem, kurus mīlat. Kāpēc gan neatstāt uzraudzību profesionāļu ziņā un koncentrēties uz vissvarīgāko? Jūs nevarat būt visur vienlaikus, un jūsu drošībai nevajadzētu būt atkarīgai no tā, vai darba sapulces laikā jutāt tālruņa vibrēšanu. Izmantojot profesionāli uzraudzītu mājas drošības sistēmu, jūsu apsardzes uzņēmums tiks brīdināts, kad kaut kas notiks, un veiks atbilstošus pasākumus, lai piesaistītu palīdzību jūsu vārdā.

 

SP Leģions uzraudzības centrs strādā 24/7 un vienmēr ir gatavs palīdzēt, pat ja jūs esat prom no mājām. Jums nav jāuztraucas par viedtālruņa paziņojumiem, kas nav saņemti, kā arī varat droši doties garā atvaļinājumā.

Padariet diennakts uzraudzību par daļu no jūsu īpašuma drošības sistēmas. Ja jums ir nepieciešama papildus konsultācija, lai izvēlētos sev piemērotāko drošības sistēmu, sazinieties ar mums!

Izvēlies sev piemērotāko apsardzes sistēmu komplektu

Ja vēl neesat izlēmis par nepieciešamo aprīkojumu, zvaniet pa tālruni +371 67 67 7777 un mūsu speciālisti atbildēs uz Jūsu jautājumiem.

Apsardzes sistēmas akcija 10 eur menesī